Uusin numero

Suomen Luonto 5/2018

on upea suuri kesänumero! Kannen nuoren mäyrän kuvasi Nina Mönkkönen.
VILLIVIHANNES_banner_suomenluonto_300x200

Sovelluksen avulla voit tunnistaa 30 erilaista kasvia ja kokata 90 herkullista annosta Sami Tallbergin resepteistä. Tuotot käytetään luonnonsuojelutyöhön.

MAINOS

Havaintokirja

Kuva: Irma Kortekallio
Havaintokirja on Suomen Luonnon ystävien oma luontopalsta. Lähetä kuvasi ja tarinasi alla olevalla lomakkeella.

Havaintokirjan kuvia ja tarinoita julkaistaan Suomen Luonnon nettisivuilla. Toimitus poimii parhaat myös Suomen Luonto -lehden Havaintokirja-palstalle.

Palstalle valituista havaintokuvista maksamme 40 euron palkkion. Olemme yhteydessä kuvaajiin lehden julkaisemisen jälkeen. Nettijulkaisusta palkkiota ei makseta.

Voit lähettää meille myös linkin esimerkiksi Youtubessa tai Vimeossa julkaisemaasi luontoaiheiseen videoon.

Katso muiden kävijöiden lähettämiä Havaintokirja-kuvia!

Lähetä kuvasi Havaintokirjaan

  • Accepted file types: jpg, png, gif.
  • Voit lähettää meille myös linkin Youtubessa tai Vimeossa julkaisemaasi videoon. Suomen Luonto voi upottaa videon omalle sivuilleen. Videon käyttöoikeudet määrittelee videon alkuperäinen julkaisupalvelu.
    Verkkopalvelussa julkaistut kuvat esimoderoidaan. Toimitus poimii parhaat myös Suomen Luonto -lehden Havaintokirja-palstalle niistä kuvista, joiden julkaisun lähettäjä on sallinut. Lehden palstalle valituista havaintokuvista maksamme 40 euron palkkion. Verkossa ja sosiaalisessa mediassa julkaistavista kuvista ei makseta palkkiota.
    Olen kuvien tekijänoikeuksien haltija. Kuvassa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä on kysytty lupa kuvan julkaisemiseen. Kuvaajan nimi mainitaan aina kuvan yhteydessä.