Kiitos Kupilka-kilpailuun osallistuneille!

 

Kilpailu on päättynyt. Kiitos osallistuneille!

Oikea vastaus oli  b: Kupilka on vanha karjalaisten käyttämä nimitys lempikupista.

Kahden hengen Aamu käyntiin -setin voitti Sanna Mattila Kannuksesta. Onnittelut! Setti sisältää soppakulhon lusikalla ja espressomukin. Voittajaan ollaan yhteydessä suoraan,

 

KUPILKA-kupit, -lautaset ja -aterimet ovat astianpesukoneen kestäviä, kevyitä, eivätkä polta sormia. Tuotteet ovat kotimaisia ja ekologisia. Ne tehdään omavalmisteisesta Kareline® luonnonkuitukomposiitista. Materiaali mahdollistaa tuotteen pitkän elinkaaren ja pienen hiilijalanjäljen.

Kupilka kädessäsi kantaa ikivanhaa perinnettä. Luontoa kunnioittavat ja uniikit astiat kattavat näyttävästi jokaisen kesäpöydän ja grillihetken. Eräretkillä on erityisen mukavaa siemailla makoisia kuumia juomia ja lämmitellä käsiä kupin ympärillä. Kupilkasta muodostuukin usein luonnossa liikkujan paras kaveri!

Verkkokaupastamme https://kupilka.fi/ löydät lisää luonnonystävän astioita, joita on mahdollista tilata myös nimikoituina. Katso lisää tietoa Kupilka Juuret ja Me välitämme.

Kilpailu on kaupallinen yhteistyö Plasthill Oy:nkanssa. Kilpailuun annettuja yhteystietoja käytetään ainoastaan voittajan tavoittamiseen.