Täältä löydät valikoiman Suomen Luonto -lehdessä julkaistuja reseptejä! Mukana on paljon satokauden herkkuja, sieniruokaideoita sekä villivihannesreseptejä.
Joulun tunnelmaan sopii terveellinen ja kotimainen ohrapuuro. Tämä maukas jouluherkku sisältää kolesterolia alentavaa liukoista kuitua. Katso herkullinen resepti!
Suomen Luonto kävi hapatuskurssilla opettelemassa, kuinka valmistetaan korealaista kimchiä paksoista eli pinaattikiinankaalista. Paksoikimchin ainekset löytyvät omasta puutarhasta, torilta tai marketista. Maun kruunaa korealainen Gochugaru-chili. Katso resepti ja ohjeet hapattamiseen!
Villivihannesasiantuntija Maija Suomela on koonnut Suomen Luonnon tilaajille villin kesämenun! Täältä löydät ideoita alkuruokiin, pääruokiin, jälkiruokiin sekä villeihin juomiin. Kaikissa resepteissä on hyödynnetty helposti tunnistettavia villivihanneksia.