Uusi suomenluonto.fi tarjoaa uutisia, havaintoja, vinkkejä sekä kiinnostavia ja ajankohtaisia artikkeleita luonnosta ja ympäristöstä.

Sivustolle kerätään kiinnostavia luontokuvia ja videoita kotimaisesta luonnosta. Toimituksen blogissa Suomen Luonnon toimittajat kertovat omista luontohavainnoistaan ja kokemuksistaan sekä työstä lehden ja verkkopalvelun taustalla.

Sivustoa on kehitetty toimituksessa ja otettu huomioon myös lukijatutkimuksen tuloksia sekä suoria toiveita lukijoilta.

Sisällöntuotantotiimimme tekee ajankohtaisia uutisia ja artikkeleita nettisivuja varten, mutta poimimme verkkopalveluun myös kiinnostavia sisältöjä lehden sivuilta.

Kysy luonnosta myös verkossa

Verkkosivulla löydät Suomen Luonto -lehden suositut Kysy luonnosta -palstan kysymyksiä ja vastauksia. Lehden pitkäaikaiset luontoavustajat vastaavat lukijoilta tulleisiin kysymyksiin. Kaikki uusimmat kysymykset ja vastaukset löydät Suomen Luonto -lehdestä. Kysy luonnosta -palsta on lukijatutkimuksemme mukaan yksi pidetyimpiä sisältöjä lehdessä.

Havaintokirja kokoaa kävijöiden luontokuvia

Verkkosivuston Havaintokirja kokoaa yhteen Suomen Luonnon ystävien luontokuvia ja tarinoita. Kuvien selaamisen lisäksi voit myös lähettää kuvia nettisivuille tai Suomen Luonto -lehden Havaintokirja-palstaa varten. Tutustu lukijoiden lähettämiin Havaintokirja-kuviin ja lähetä omasi lomakkeella!

 Kommentointi ja sisältöjen jakaminen sosiaalisessa mediassa

Käyttäjät voivat kommentoida sivuston jokaista artikkelia, kuvaa, videota tai blogimerkintää. Kommentit moderoidaan toimituksessa ja julkaistaan mahdollisimman nopeasti kommentin lähettämisen jälkeen. Kommentoinnin voi tehdä omalla nimellä tai nimimerkillä. Jokainen artikkeli, kuva, video tai blogi on helppo jakaa esimerkiksi Facebookissa yhtä nappia painamalla.

Lehden tilaus

Lehden tilaus on helppo tehdä suoraan verkkopalvelusta. Voit maksaa laskulla tai verkkopankkitunnuksella. Myös lahjatilaus on mahdollista tilauslomakkeella, jolloin lehti menee lahjan saajalle ja lahjan antaja maksaa tilauksen suoraan verkossa tai tilaa laskun. Tilaa lehti >>

Suomenluonto.fi toimii myös mobiililaitteissa

Uudistettu suomenluonto.fi-sivusto toimii myös tableteissa ja älypuhelimissa, joten se kulkee mukanasi metsässä ja merellä!

Lähetä palautetta!

Kerro meille mitä mieltä olet uudesta sivustosta! Millaista sisältöä haluaisit suomenluonto.fi-sivulle? Lähetä palautetta suoraan palautelomakkeella >>

Alapalkista löydät toimituksen yhteystiedot ja sekä Uutisvinkki-lomakkeen, jonka kautta voit vinkata meille mielenkiintoisia uutisaiheita sekä verkkosivuille että lehteen.

 

Tunne luontosi

Suomen Luonto on ajankohtaisen luontotiedon aarreaitta!
Tilaamalla tuet Luonnonsuojeluliiton työtä.