Villiruokakouluttaja Sami Tallberg ja Ravintola Haltia järjestävät villiruokatapahtuman luontokeskus Haltiassa Espoossa  lauantaina 7.3. klo 16–19.30.

Luvassa on helppoja niksejä villiyrttien arkiseen käyttöön sekä villiruuan uusimpia trendejä. Illan päätteeksi voi nauttia Tallbergin suunnitteleman neljän ruokalajin villiruokaillallisen.

Luento maksaa 30 €, luento ja illallinen 60 €. Lipunmyynti illalliselle päättyy 28.2. Luentolippuja voi ostaa vielä ensi viikollakin.
Liput ovat myynnissä Ravintola Haltiassa ja Piletissä www.piletti.fi.

Lisätietoja ja illan tarkempi aikataulu: www.haltia.com.

Lue lisää villiruuasta.

HaltiaSami Tallbergvilliruokavillivihannes

Tunne luontosi

Suomen Luonto on ajankohtaisen luontotiedon aarreaitta!
Tilaamalla tuet Luonnonsuojeluliiton työtä.