Täältä löydät valikoiman Suomen Luonto -lehdessä julkaistuja reseptejä! Mukana on paljon satokauden herkkuja, sieniruokaideoita sekä villivihannesreseptejä.
Villivihannesasiantuntija Maija Suomela on koonnut Suomen Luonnon tilaajille villin kesämenun! Täältä löydät ideoita alkuruokiin, pääruokiin, jälkiruokiin sekä villeihin juomiin. Kaikissa resepteissä on hyödynnetty helposti tunnistettavia villivihanneksia.
Nyt olisi korkea aika tehdä sovinto kiinankaalin kanssa. Sen makua on turha verrata rotevaan keräkaaliin tai pinkeään punakaaliin, sillä kiinankaali on maultaan varsin mieto.
Villivihannesten paras kausi on juuri nyt käsillä. Mitä sinä olet valmistanut villejä kasveja hyödyntäen? Jaa herkullinen reseptisi Suomen Luonnon lukijoille.